Loading

Elesa Ganter

Elesa Ganter

Rucice i kvake

Ručice i kvake

Vijci, navrtke, podloske, nogice

Vijci i navrtke, podloške, nogice

Univerzalne spojnice

Univerzalne spojnice, kuglične spojnice , viljuškasti spojevi

WGB alati

WGB HANDTOOLS

WGB alati

WGB ručni alat

WGB alati

WGB ručni alat

WGB alati

WGB ručni alat

Spieth navrtke

Spieth navrtke

Spieth navrtke

Spieth navrtka MSR10x15

Spieth navrtke

Spieth navrtka MSW20x70

Spieth navrtke

Spieth čaurica FSK/FSL

Destaco alati

Alati za manipulaciju materijalom i oprema za automatizaciju

DE-STA-CO je svetski lider u inovacijama, dizajnu, proizvodnji i podršci stega, hvatača, indeksera, klizača, konvejera, alata za robote i udaljene manipulacije proizvodima za radna mesta i potrebe automatizacije.

Destaco stege

Vertikalne stege

Nova generacija klinastih stega sa 3 puta većim kapacitetom prethodnih modela.

Destaco stege

Heavy duty stege

Ove heavy duty stege imaju robusnu konstrukciju za produženi vek trajanja i izdržljivost. Visoka šipka obezbeđuje dodatni prostor. Niska tačka vešanja rezultira upravnom silom stezanja. Čvrsta šipka za stezanje može se modifikovati da odgovara aplikaciji.

Destaco indexer

Heavy duty rotary indexers

The E-Series drive's compact, low-profile design keeps floor space requirements to a minimum while handling dial plate applications up to 50 feet in diameter and static loads in excess of 500,000 lbs. A large center thru hole accommodates a stationary center post, electrical wiring and air or hydraulic lines. Precise, stable and durable, this drive can handle the extremes.

Fibro

Fibro

Raspon proizvoda za pravljenje alata, pravljenje kalupa i mašinski inženjering uključuju setove kalupa, elemente za vođenje, elemente za vođenje bez ulja i održavanja, precizne delove kao što su probojci i matrice, kompresione opruge, sigurne gasne opruge, materijali za oblikovanje metala, sretstva za spajanje metala, livenje smole, dodatna oprema za prese i alate, jedinice za klizanje sa vođicama, kuglični ili hidraulični pogoni i standardni delovi za pravljenje kalupa.

Palete kalupa

Palete kalupa

E-Series je kompaktna, niski profil održava minimalni prostor od poda dok manipuliše aplikacijama do 50 feet u prečniku i statičkim opterećenjem koje prelazi 500,000 lbs. Velika centralni otvor omogućuje stacionarni centralni stub, razvod za elektriku, vazduh ili hidrauliku. Precizna, stabilna i trajna, ova serija može da izdrži ekstremne uslove.

Elementi za vodjenje

Elementi za vođenje bez ulja

Fibro razvoj proizvoda omogućuje proizvodnju od 3, čak i finije tolerancije za već precizne vođice i čaurice. Ovo omogućava da se postigne tačno definisan zazor vođice i inicijalno opterećenje kugličnih vođica.

Elastomeri

Elastomeri

Naš katalog proizvoda obuhvata ploče, cevi, oblikovane elemente za neuobičajna rešenja, za osetljive površine i za specijalna rešenja. Naši elastomeri su takođe interesantni kao amortizeri , brisači i izbacivači. Sećenje, obeležavanje i oblikovanje FIBROFLEX® materijala je posebno pogodno za proizvodnju malih i srednjih serija.