Loading

Bosch profilisani linearni sistemi

Profilisani linearni sistemi

Rexroth nudi široki spektar profilisanih linearnih sistema. Kao krajnji korisnik, videćete da Rexroth proizvodi pravi proizvod za vaše specifične potrebe.

Linearne caure i vratila

Linearne čaure i vratila

Vođice sa linearnim čaurama se mogu sklopiti od preko 1000 crteža i vaarijacija kako bi se izašlo u susret svim zahtevima i primenama, što znači da korisnici mogu izabrati tačno šta im treba.

Bosch vretena

Vretena sa navrtkama

Rexroth nudi široki spektar vretena. Vretena su jedinice koje konvertuju rotacioni pokret u linearni i obrnuto. U ovoj vezi, najbitniji delovi su sklop vretena sa navrtkom i sklop zupčanika.

Linearni pokretni sistemi

Linearni pokretni sistemi

Dizajnirani za različite primene od tehnologija za manipulaciju materijalom do lakših mašinskih obrada u aluminijumu, drvetu i plastici. Bosch nudi linearne sisteme spremne za ugradnju.

Viseosni sistemi

Višeosni sistemi - Sistemi za manipulaciju

EasyHandling je više od modularnog seta mehaničkih komponenti. Upotpunjuje evelucionarni prelaz na obimna sistemska rešenja: upravljačke i kontrolne tehnologije, standardizovani interface i revolucionari asistent pri puštanju u rad, pri čemu su svi perfektno uklopljeni.

Kuglicne jedinice

Kuglične transfer jedinice i prsten tolerancije

Rexroth kuglične transfer jedinice omogućavaju da pojedinačna opterećenja budu gurnuta, okrenuta i upravljanja sa lakoćom. one su u potpunosti isprobane i testirane kao ključni moduli konvejera, feed sistema, jedinica za obradu i linija za pakovanje.